מקומות לביקור בהם Haifa

ספרים ומוזיקה


תֵאוּר:

חיפה מוכרת כעיר תרבותית עם אהבה גדולה לספרים ולמוזיקה, והיא בית למספר חנויות ספרים ותקליטים שהן מוקד תרבותי חשוב בעיר. בעיר ניתן למצוא חנות ספרים ותקליטים רבות, כולל חנויות יד שנייה שבהן מגוון רחב של ספרים משומשים ותקליטים נדירים ומיוחדים.

שפות: HE
מחבר ומחברים שותפים
Evgeny Praisman (מְחַבֵּר)
Здравствуйте! Меня зовут Женя, я путешественник и гид. Здесь я публикую свои путешествия и путеводители по городам и странам. Вы можете воспользоваться ими, как готовыми путеводителями, так и ресурсом для создания собственных маршрутов. Некоторые находятся в свободном доступе, некоторые открываются по промо коду. Чтобы получить промо код напишите мне сообщение на телефон +972 537907561 или на epraisman@gmail.com и я с радостью вам помогу! Иначе, зачем я всё это делаю?
מֶרְחָק
12.78 km
מֶשֶׁך
2h 0 m
הצבעות בעד
12
מקומות עם מדיה
9

חנות ספרים נוספת שאינה שייכת לרשתות הגדולות ובה מבחר ספרים עשיר בארבע שפות: עברית, אנגלית, גרמנית וצרפתית. יש בה ספרים להשאלה ולמכירה ואפשר גם להזמין ספרים מיוחדים.

האוזן השלישית בדומה לאוזן התל אביבית, גם השלוחה החיפאית מציעה דיסקים, תקליטים, ספריית DVD ועוד. סינמטק

Uploaded by Evgeny Praisman

אז הגעתם לרחוב מסדה, רצוף בבתי קפה, אולי המקום הנינוח ביותר בחיפה. ישבתם ללגום משהו ולצפות בעוברים ושבים. בא לכם להיות אולד-פאשנד בחופשה ולקרוא ספר טוב? מובי דיק כאן בשבילכם! הוא מציע ספרים במגוון שפות ובמחירים נוחים. תוכלו להוריד את הקטלוג או להתקשר ולברר לגבי ספר ספציפי. קובץ הקטלוג: bit.ly/mobydcatalog

הסניף החיפאי יושב ברחוב מסדה בחיפה והוא המקום הכי טוב לחפש ולמצוא תקליטי ויניל ישנים ונדירים וגם ציוד מוזיקה – פטיפונים, אוזניות ועוד.

Uploaded by Evgeny Praisman

גולדמונד ספרים יד שנייה חנות ספרים יד שנייה שהפכה למעצמת תרבות. כאן בין הכרכים של ביאליק ותומס מאן, על ספות נוחות או על שטיח רך, אפשר לצפות ערב ערב בהופעה, הרצאה, הקרנת סרט או לקחת חלק פעיל בקריוקי, ערב משחקי קופסה או מפגש חברתי. לרעבים מחכה כאן מזנון קליל ומשובח עם טוסטים, קוסקוס וחומוס. יש גם קפה ואלכוהול.

מרתף הספר היא חנות ספרים יד שנייה מהוותיקות בארץ. על המדפים כותרים אינספור בכל הנושאים, מאמנות גבוהה עד חוברות פאלפ ישנות. המוכר שהוא גם הבעלים יעזור לכם לנווט בין דיו ונייר.

Uploaded by Evgeny Praisman

מסחר הספר היא חנות הספרים הקסומה ביותר בחיפה, והיא משמשת אלטרנטיבה לחנויות הספרים של הרשתות הגדולות. בחנות הוותיקה אפשר למצוא ספרים משומשים וחדשים, ספרי לימוד וגם מציאות במחירים אטרקטיביים. לחנות קהל קונים נאמן מכל רחבי הארץ. קחו בחשבון שהסדר איננו הצד החזק של החנות, אך זה גם סוד קסמה.

חנות ספרים משומשים שיכולה להציע כ 52- אלף כותרים בעברית ובאנגלית, וכן שטח מדף חינם לסופרים ולמשוררים עצמאים.

Uploaded by Evgeny Praisman

פרויקט סיפור חוזר הוא רשת חנויות ספרים חברתית. הסניף החיפאי מציע ספרים משומשים במחיר קבוע של 20 ש”ח. חשוב מכל – הוא מעסיק אנשים עם קשיי העסקה ועוזר להם להשתקם ולחזור לשוק העבודה. נוסף על 16 הסניפים ברחבי הארץ תוכלו למצוא נקודות מכירה קטנות בהרבה בתי קפה ומסעדות.

אל תבזבזו זמן בתכנון
השתמש במסלולים מפורטים שנוצרו על ידי חבריך ואנשי המקצוע שלך. אל תפחד ללכת לאיבוד במקומות חדשים!
Pinsteps - globe travel application. Travel pictures.
אל תבזבזו זמן בתכנון
פתח את העולם עם ניסיון של חבריך ואנשי המקצוע שלך ללא כל חשש.
אתר זה משתמש בקובצי Cookie כדי להבטיח שתקבל את החוויה הטובה ביותר
OK
Share
Send
Send