Left
Right
Pinsteps. פלאפל בר גיורא
מקומות לביקור בהם בהם Haifa שפות: he

דוכן פלאפל שכונתי חביב, ידידותי וטעים. התפריט ארוך באופן מפתיע ובנוסף לפלפל, המקום מגיש גם שקשוקה, סביח, עראייס ואפילו כנאפה לקינוח. המחירים ממש שווים ואפשר גם להזמין משלוחים הביתה, עם "מנות פיקס" שכוללות כל מה שחבורה מגובשת ורעבה צריכה.


תמונות שהועלו על ידי @Evgeny Praisman
מדריכים
רשימת הטיולים כולל המקום הזה
Evgeny Praisman
אוכל טוב בשכונת הדר

רובע הדר הוא אחד הרובעים הכי גדולים בחיפה, אם לא בארץ. מדובר באוסף אקלקטי של רחובות ואזורים אשר מאוכלס באוכלוסייה הטרוגנית מאוד: מעולים חדשים מרוסיה, דרך תושבים ערבים ויהודים ותיקים וכלה בסטודנטים ואמנים צעירים. בהדר יש הכל מהכל וניתן למצוא בה חנויות ומקומות אוכל מכל הסוגים והמינים, אולם הדר היא בעיקר בתי קפה המתרכזים בחלקיה העליון והמרכזי, ואיזור הוואדי מכיל המון דוכני אוכל רחוב ומסעדות עממיות רחבות לב.

גלה מסלולים ליד המקום הזה הִנֵה!
Evgeny Praisman (מְחַבֵּר)
Здравствуйте! Меня зовут Женя, я путешественник и гид. Здесь я публикую свои путешествия и путеводители по городам и странам. Вы можете воспользоваться ими, как готовыми путеводителями, так и ресурсом для создания собственных маршрутов. Некоторые находятся в свободном доступе, некоторые открываются по промо коду. Чтобы получить промо код напишите мне сообщение на телефон +972 537907561 или на epraisman@gmail.com и я с радостью вам помогу! Иначе, зачем я всё это делаю?
אל תבזבזו זמן בתכנון
השתמש במסלולים מפורטים שנוצרו על ידי חבריך ואנשי המקצוע שלך. אל תפחד ללכת לאיבוד במקומות חדשים!
This website uses cookies to ensure you get the best experience
OK
Tweet
Share
Share
Send
Send